• Cothele Barn seating

    COTEHELE BARN | RESTAURANT SEATING

  • Cothele Barn ceiling detail

    COTEHELE BARN | CEILING DETAIL

OUR PROJECTS

COTEHELE BARN
NATIONAL TRUST
RESTAURANT

Cotehele Barn is a National Trust restaurant located near Saltash in Cornwall.

We worked with the team at Cotehele to redesign their cafe/restaurant space, taking colour influences from around the Estate. We (gently!) persuaded the listed building team to go for a bold colour on both end walls, and the result is a warm dining space for visitors to enjoy. The Barn is also a popular wedding venue and flexible banquette seating allows it to be arranged to suit the needs of any event.

Cothele Barn restaurant
Cothele Barn seating Cothele Barn cushion close up Cothele Barn chairs and tables Cothele Barn ceiling and counter Cothele Barn chair detail Cothele Barn the restaurant